Mobiele concepten en strategie

Door onze brede ervaring op het gebied van mobiel en technische realisatie van apps kunnen wij voor u de vertaalslag maken van business naar techniek. Wij weten als geen ander hoe u het mobiele kanaal kunt inzetten en laten bijdragen bij het behalen van uw doelstellingen. Wij denken mee vanaf het concept tot aan de uiteindelijke release van uw app..

Apps ontwikkelaars

App ontwikkelaar. Dat is precies wat wij doen, wij bouwen native apps voor smartphones en tablets. Denk hierbij aan apps voor iPhone, iPad, Android, Windows Phone en BlackBerry. Wij bouwen zowel native als hybride oplossingen waarin wij native en HTML5 combineren tot een krachtige, flexibele oplossing met de voordelen van zowel een web app als een native app.

Grote open markt

Door de explosief gestegen verkoop van smartphones en tablets is er een enorme markt ontstaan voor apps en mobiele content. In 2011 werden er in Nederland alleen al 3,2 miljoen smartphones en ruim 1 miljoen tablets verkocht. Hiermee komt het totaal op 5,5 miljoen smartphones en 2 miljoen tablets in Nederland.

 

Concept & Strategie

Door onze brede ervaring op het gebied van mobiel en technische realisatie van apps kunnen wij voor u de vertaalslag maken van business naar techniek. Wij weten als geen ander hoe u het mobiele kanaal kunt inzetten en laten bijdragen bij het behalen van uw doelstellingen. Wij denken mee vanaf het concept tot aan de uiteindelijke release van uw app.

Social Media

Things2c CDC is als app ontwikkelaar ook te vinden op de bekende social media. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van apps en mobiel door ons te volgen op Twitter of like ons op Facebook en deel het met je vrienden.

Contact Informatie

Joomla Diensten

Magento Diensten

Professionele webwinkels

Snelle Magento Support

Magento SEO

Magento Facebook

Magento template design

Magento programmeurs

Magento module

ontwikkeling

Vertalingen en invoer

Joomla websites

Joomla CMS

Joomla modules

Joomla componenten

Joomla implementatie

Things2c - Creatieve Digitale Communicatie

Correspondentie adres:

Postbus 25068

3001HB Rotterdam

E-mail: info@things2c.com

Overige Diensten

CMS websites

PHP programmeurs

Apps Android

Apps Ipad/Iphone

SEO

Animatie

Blog

Sitemap

Prestashop

Presta webshops

Presta Support

Presta templatedesign

Presta modules

Presta programmeurs

Groei

Mobiel gebruik internet groeit

 

Heeft u onlangs in uw website statistieken gekeken op wat voor apparaten uw site wordt bekeken? Waarschijnlijk wordt ook uw site veelvuldig bezocht door iPhones, iPads, BlackBerry’s en Android toestellen. Momenteel wordt ruim 20% van het internetverkeer veroorzaakt door mobiele telefoons en tablets en het ziet er naar uit dat dit aankomend jaar explosief zal groeien.

 

Van alle verkochte mobiele telefoons is 65% een smartphone

 

De verkopen van smartphones zijn enorm. In 2011 alleen zijn er 487,7 miljoen smartphones wereldwijd verkocht, meer dan alle computers, laptops en tablets bij elkaar.

Waarom een mobiele app?

Iedere smartphone gebruiker praat regelmatig over de apps op zijn of haar mobiele telefoon. Apps, een van de trendwoorden van 2011, zijn niets meer en niets minder dan een stukje software op een apparaat. Met name in de wereld van smartphones is de afkorting app, kort voor applicatie, ingeburgerd geraakt en kent bijna iedereen wel een of meer apps.

 

Voor de zakelijke markt liggen er veel kansen op de mobiele markt, en het is slechts een kwestie van tijd voordat iedereen een eigen app heeft. Vergelijk dit maar de websites van 15 jaar terug toen vroeg iedereen zich af wat het nut er van was, maar nu val je echt buiten de boot als je klanten je online niet kunnen vinden. Er zijn voor ieder bedrijf in bijna iedere situatie oplossingen en verbeteringen op mobiel vlak te bedenken. Wij helpen u graag met het vinden van een juiste oplossing of het verbeteren van uw bedrijfsprocessen.

 

Een paar punten om over na te denken met apps en mobiele websites:

 

   - Een zeer interessant marketingkanaal met nieuwe mogelijkheden

   - Directe interactie met doelgroep

   - Kosten besparen met effectieve oplossingen in bedrijfsprocessen

   - De perfecte tool voor sales en buitendienst medewerkers

 

 

Realisatie & Copyright - 2013 - Things2c CDC